Jouw recht op geluk Antwerpen Edegem België

Ik wil mensen helpen .

Dat is mijn motivatie om verder cursussen te blijven volgen en hypnosetherapie,mesmerisme,magnetisme ,EMDR en thetahealing toe te passen.

De westerse geneeskunde kon mij niet helpen en zo kwam ik terecht in de wereld van helende energie,holistisch denken,thetahealing,hypnosetherapie en universele eenheid.Door er intens mee bezig te zijn ontdekte ik dat ik een zeker talent hierin had.Die talenten ontwikkelen zich verder door vele cursussen,studie,oefening ,praktijkervaring met cliënten en leraren die meer inzicht brengen.

Thetahealing is verbinding maken met de ene universele energie en wijsheid van Al Wat Is,en van daaruit heling geven.Ik vond dat zeer interessant en soms magisch,en het is vaak een goede aanvulling op hypnosetherapie.

Hypnosetherapie is echter zo veel sneller en effectiever om mensen te helpen. Daaromdat hypnose nu de beginbasis is van alle heling die ik geef.

Ik ben gehuwd,heb een dochter van 25, ben van opleiding licentiaat Klassieke Filologie en sinds 2000 intensief bezig met cursussen en healing.

Ik woon in Edegem.

Ik ben  doelgericht: in mijn sessies ga ik voor resultaat : jouw probleem echt  begrijpen en samen oplossen.

Vertrouwelijkheid,integriteit en respect is het kader waarin elke sessie gebeurt.

Zegt jou dat iets,kan jou dat motiveren?Beslis dan nu dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven en dat je kiest voor meer geluk en gezondheid.

Waarom zou je niet in actie te komen voor jezelf, en een afspraak  maken?

 Een intakegesprek is gratis, en kan je duidelijk maken wat hypnosetherapie voor jou kan betekenen.

Telefoon:  0032478239108  

Of klik even op: