Jouw recht op geluk Antwerpen Edegem België

Enkele getuigenissen

**Ontvangen 11/8/2018
Onderwerp: Re: Sessie van 7/7/2018

Dag Robert
Het gaat goed met me.

Ik zie en voel verandering.

Als ik mijn ex zie of moet passeren aan zijn huis heb ik daar geen last meer van.
Er doen zich situaties voor waar ik toch kalm onder blijf of zelf helemaal niet reageer.
Dus dit is zeker een positieve noot.

Heb ook meer zelfvertrouwen gekregen en gen veel bewuster bezig met de dingen.
Alvast bedankt

**juli 2018
Hoi Robert
Ik had er aan gedacht om jou een email te sturen,maar was er nog niet aan toe gekomen.
Om eerlijk te zijn HET GAAT BETER EN BETER kan GOED SLAPEN en heb GEEN STRESS EN ONRUST meer ik denk dat ik ook wel voor mezelf durf opkomen heb de gelegenheid nog niet gehad maar ik voel me STERK alle dagen STERKER en STERKER hartelijk bedankt.
L.T.

**Onderwerp: alcoholprobleem

Hallo Robert,
Meer dan een maand geleden ben ik bij jou geweest; Ik wou je bedanken omdat de sessie zo goed heeft geholpen.

Ik heb ondertussen gelegenheden genoeg gehad om alcohol te drinken,maar ik ben zonder veel moeite altijd sterk genoeg geweest om nee te zeggen.
Ik heb ook absoluut niet het gevoel dat ik iets mis. Sterker nog : ik heb er zelfs gewoon geen zin in. Wat mij betreft is de sessie volledig geslaagd.
Bedankt en groetjes,
PB

**Mail onlangs - 25 januari 2018 -ontvangen,met toestemming om te posten.

Beste Robert,

Deze mail om je te laten weten dat ik de beste 4 dagen sinds jaren heb mogen ervaren.

Ik hoop zo dat ik dit kan vasthouden. Ik zal dat bestellen :-).

Ik voel me licht en Licht. Het stroomt.

Ik heb energie, ik slaap goed, ik kan veel meer impulsen aan en de interne saboteur die ik altijd al voelde maar nooit kon "vastpakken" lijkt weg.

Mijn ex is veel in mijn dromen geweest al. Hij wilt aandacht. Maar zoals jij me gezegd hebt, bescherm ik me 's avonds en zet ik mezelf in een groot Wit Licht. 

Ik voel de sterke verbinding met de bron bij mijn geboorte.

Een verbinding die ik daarna stilaan verloren ben. Zonder het eigenlijk te bewust te beseffen dat ik dat verloren was en wat ik nu juist verloren was.

En die ik nu terug heb mogen ervaren. 

Het kleurt mijn dag :-).  Het maakt mijn wereld zoveel groter en grootser. 

D a n k j e w e l en tot binnenkort.

M.

Www.hypnosehealing.be

 

**Jan Buyle, 8 september 2017

Ben voor het eerst onder hypnose geweest vandaag. Echt zot... 
'Hoe oud ben je?' 
"k Weet niet, kleuter..." 
'Waar ben je?' 
"In de keuken of de living denk ik" 
'Wat ben je aan het doen?' 
"Kleuren...." ... oink? 
k Ben eventjes bij klein Jantje geweest... dat manneke is er door geheeld... en daardoor ik ook... 
Echt een bijzondere ervaring!
(Hypnotiseur was Vervloet Robert - merci Robert

 

**Testimonial van E. uit Mortsel ,26 augustus 2017

 

Door een enorm traumatische geboorte van mijn dochtertje van ondertussen 3, kwam ik in een post traumatisch stress syndroom te zitten. Na enkele jaren goede psychologische begeleiding, ging het uiteindelijk al pakken beter. Ikkwam van ver. Maar ik voelde dat ik ook niet voorbij een bepaald punt raakte. Bij de gedachte alleen al mijn dochtertje achter te laten bij iemand anders dan haar papa of mijn moeder, verkrampte ik van angst. Een alles verlammende angst. 

In juni kwam Robert Vervloet op mijn pad. Een gesprek van enkele minuten en ik wist en voelde dat ik hem volledig vertrouwde. Alles wat hij zei en was klopte. 

Dus, ik maakte een afspraak voor een Hypnosesessie.  

Nadat hij vol aandacht en geduld een schema maakte van hoe mijn leven tot dat moment zich had opgebouwd, begonnen we eraan.  Het gekke is dat ik ook niet wist wat te verwachten, maar doordat ik een volledig vertrouwen had, was het wel spannend maar niet eng. 

Je verliest niet de controle. Je herinnert je alles nog. Maar je reageert vanuit een dieper bewustzijn. Echt indrukwekkend op zich, hoe het werkt. 

We gingen naar de angst, en er kwam enorm veel los. Heel intens, maar zonder in hyperventilatie te gaan, zonder je erin te verliezen. Prachtig begeleid. We gingen ook naar mijn pancreas, waar ik al geruime tijd enorm veel last van had.  Ongelofelijk wat er zich openbaarde, wat er los kwam! Sinds die dag heb ik dus GEEN last meer gehad van die pancreas! Fenomenaal! 

Op't einde van de sessie stuitte ik nog op verdriet, terwijl ik in het ziekenhuis stond bij haar couveusje. Voor de volgende keer, dachten we. 

Maar, in de weken die volgden kwam er verdriet los. Zoveel gehuild dat ik heb. Van heel diep. Tot het ineens weg was. 

De 2e sessie was een maand later. 

Robert Vervloet vroeg me een tijdje op voorhand of ik een verschil kon merken en of er nog zaken waren waar ik op stuitte, die me in de weg zaten. 

Ik nam m'n tijd ervoor en meer en meer kwamen er zaken naar boven. Triggers, kleine en grote hindernissen die me deden reageren op manieren die ik eigenlijk niet wou maar die ik niet leek te kunnen sturen. 'Niks te verliezen', dacht ik. (of net wel \uD83D\uDE09) 

Tijdens de 2e sessie werden weer een heleboel diep gewortelde issues omgezet. Dingen die hun oorsprong hadden in mijn eerste levensjaren en vanaf dan veel van mijn reacties en mijn kijk op het leven stuurden. De onmacht in het communiceren met mijn partner(s), het gevoel ongewenst te zijn, stil stemgebruik, mijn grenzen laten respecteren, me onveilig voelen... 

Weer kwam er de tien daaropvolgende dagen enorm veel los. Energieën die op de een of andere manier toch uit je systeem moeten. Het was heftig. Maar vooral omdat het op een gegeven punt zo overduidelijk was dat het net datgene was waarop was gewerkt tijdens de hypnosesessie, kon ik het loslaten. En op een ochtend was het weg. Was er terug 'ruimte'. 

 

Ondertussen zijn we weer een maand verder en ik kan gerust stellen dat het goed met me gaat! 

Deze week heb ik me ingeschreven voor een opleiding in een totaal andere richting dan waar ik tot nog toe in tewerkgesteld was. Ik voel dat ik terug energie heb en daadkracht. Dat ik me niet zo snel meer uit emotionele balans laat brengen. Mijn gevoel van eigenwaarde is veel groter, mijn basisvertrouwen sterker.  Ons dochtertje begint in september met haar 1e kleuterklasje. Het is  spannend voor ons allebei, maar het is mogelijk. Begin juni was dat nog niet aan de orde! Ik voel ook dat ik niet zo snel meer boos word vanbinnen door triggers van buiten af.   

Vroeger kon ik geen leuke dingen gaan doen. 3 jaar zat ik thuis. Want, zolang ik niet alles in huis in orde had (gaat nooit gebeuren, trouwens), stond ik mezelf dat niet toe.  

Zo enorm dankbaar dat ik ben, dat dit op mijn pad is gekomen. Had nooit gedacht dat het zoveel impact kon hebben op zo'n simpele, zachte manier. Ik kan niet anders dan het van harte aanraden.

Almost too good to be true. But it is happening! 

Warme groet, 

E, uit Mortsel

 

**resultaat   hypnose    18 augustus  2017  20:58 Van:  n.              Aan:robert vervloet1

Beste Robert
Ik heb in mijn leven wel al wat te verwerken gehad. Ik ben jaren in therapie geweest om zaken te verwerken .  Toch merkte ik dat ik bleef problemen hebben met een lage zelfwaarde en geen voorwaarden stelde in relaties.  Ik reageerde in relaties, vooral  met mannen vanuit het afgewezen kind. Waardoor afwijzing in welke vorm dan ook  vaak zwaarder aanvoelde dan de realiteit.  Daarnaast voelde ik me vlug minder waard dan een ander en wou ik oh zo graag gezien zijn door iedereen.
 
Ik voelde na de eerste sesssie al een verschil . Ik kwam meer en meer in mijn kracht en reageerde vanuit de volwassen persoon ipv uit het gekwetste kind in mij.  Ik heb beslissingen durven nemen die ik niet voor mogelijk hield ( oa scheiding) en merk dat ik meer en meer voorwaarden stel aan mijn relaties en ook opkom voor mezelf.  Ik voel me niet meer minder dan een ander. Integendeel zonder hoogmoed  
(h)erken ik mijn kwaliteiten en zwakheden.
Met je 2 hypnose sessie's ben ik eindelijk in staat om mezelf liefde, kracht en vertrouwen te geven aan mezelf.
Ik kan het alleen maar iedereen aanraden.  Het is een positieve boost in mijn leven!
 
Ik ben blij dat ons pad elkaar gekruist heeft en ik hoop van ganser harte dat je nog veel mensen mag bevrijden zoals je mij bevrijdt hebt.
Lieve groeten,
 N. ( Anoniem)
 
 

**15/06/2017, Els Jacobs,Mortsel.

Ik kreeg toestemming om dit zo te plaatsen: PTSS

 "Zo blij dat ik dit gedaan heb! Wil het echt iedereen aanraden. Onvoorstelbaar dat het zolang heeft geduurd eer dit op mijn pad mocht komen. Dankjewel, Robert.  

Absolute aanrader.
Als je voelt dat er misschien ergens toch iets zit dat je leven op een beperkende, negatieve manier blijft beïnvloeden, kan het wel eens zijn dat er in je onderbewustzijn een imprint is gemaakt waardoor je ratio en good will er toch bij inschiet.
Spreekt dit je aan? Resoneert dit? Dan is het voor jou ook tijd om dit te mogen loslaten ??

Mag me altijd een berichtje sturen als je meer wil weten over mijn ervaring."

 

**23/12/2016

Robert,

zoals beloofd schrijf ik je om nieuws te geven over mijn draainissen.

Zo ongeveer 30 jaar geleden is dat ineens begonnen bij het opstaan.

Ik heb heel veel dagen  er veel last gehad daarvan, veel liggen en alleeen wandelen met een stok om me vijlig te voelen. Tussenin had ik goede dagen. Tot na 6 maanden geleden, wanner we een sessie van hypnose deden, waaraan ik niet geloofde,is alles nu zo heel veel beter . Bijna helemaal geen draaistoornissen meer.

Binnen 6 maanden laat ik nog iets van mij horen.

Veel dank et tot dan.

 

 **29/11/2016

Dag Robert,
Ik heb lang gewacht met een testimonial te schrijven.  Ik was het niet vergeten, doch wou alleen wachten op een bepaalde situatie.
 
Ik had steeds angst - en paniekaanvallen bij een onverwachte verandering, bij voor mij onbekende situaties.  Deze aanvallen kreeg ik meestal ‘s morgens of ‘s nachts.  Ze konden van enkele uren tot zelfs enkele dagen duren.  Ik nam hiervoor regelmatig homeopathische middelen om me te kalmeren.  Bij de bakker lag op de toog een kaartje van Robert Vervloet, Hypnotherapeut.  Ik was reeds eerder bij een hypnotherapeut geweest om mijn paniekaanvallen via hypnose onder controle te krijgen. 
Ik stond eerder sceptisch tegenover hypnose, daar ik bij de vorige therapeut na twee sessies te horen kreeg dat ik niet kon behandeld worden met hypnose om mijn probleem op te lossen.  Bij de eerste sessie bij Robert, vertelde hij me dat mijn probleem in twee à drie sessie zou opgelost zijn.  Ik dacht toen ja, dat zal wel.  Uiteindelijk zijn het drie sessies geworden.  Ik kreeg van andere personen te horen dat ik zeer moeilijk te hypnotiseren ben, daar ik de touwtjes in handen wil houden.  Robert heeft toen uitgelegd hoe hypnose eigenlijk werkt.  Omdat ik van de aanvallen vanaf wou, was ik vastbesloten om dit toch een kans te geven.  Groot was mijn verbazing, dat als mijn onderbewuste werd aangesproken, mijn lichaam hierop reageerde.
Laatst had ik een verandering die voor mij weer ongekend was en waar ik in het verleden zeer angstig en met de nodige paniekaanvallen zou op gereageerd hebben.  Toch tot mijn grote vreugde bleven deze aanvallen weg.  Steeds ik het gevoel had dat de aanvallen zouden beginnen, heb ik hetgeen ik bij Robert geleerd had, aangewend en de aanvallen kwamen niet door. Wel blijf ik zenuwachtig, maar controleerbaar.
Mvg
Geert
 

**M.V.," Luik,29 juli ,nu 6 weken verder, en na 34 jaar de meeste dagen ernstige draainissen tot vervelende draainissen te hebben gehad  nu eigenlijk geen draainissen meer !!!!!tenzij 1 dag omdat ik ook eens naar de sauna wou:slecht idee;

ik zou het op voorhand nooit geloofd hebben dat dit kan! slechts 1 sessie hypnose was voldoende .Zo blij dat ik terug eindelijk normaal buiten stap en rondloop waar en wanneer ik wil.Binnen 6 weken stuur ik volgende update."

 

 

**Man,48 jaar:"Beste Robert, Ik zocht al lang een oplossing voor dit probleem:"achter elke hoek loert gevaar,er kan altijd iets misgaan en ergs gebeuren,":heel mijn leven,ik ben 48 nu, heb ik die angstige gevoelens gehad,dag en nacht,uiteraard slecht slapen,veel stress,altijd moe,een burn-out ...na de eerste hypnosesessie merkte ik niet veel verschil, ik had wel meer verwacht en was wat teleurgesteld.

Na de tweede sessie waren die angsten weg,zo maar gewoon weg,heel eigenaardig, mijn gedachten waren rustig en ik kon me nauwelijks herinneren dat ik zo angstig was. Zeer eigenaardig eigenlijk en ik kan het rationeel helemaal niet verklaren,maar ik ben zo blij met deze kalme  redelijk positieve gevoelens;Voor mij was hypnose een echt belangrijke verandering in mijn leven.Ik dacht dat ik niet kon veranderen!! Wel dus.Zeer dankbaar!En dankbaar voor hypnose !!"

 

 

**H. H., :" Hallo ,  ik voel me een heel stuk beter,veel meer rust en vooral zelfwaarde  . Het feit dat mijn vader mij 0 procent aandacht,liefde of waardering gaf, heb ik dank zij jouw sessies eindelijk opgelost :ik was niet welkom,ik haatte hem,verward,rebels,angstig;al mijn relaties met anderen,vooral mannen, waren slecht,lukten niet.

 In hypnose ging ik in regressie,wat niet aangenaam was eerst, maar whow !!!ik kon die haat plots loslaten:mijn lichaam zit niet meer vol haat!ik bekijk mijn vader nu onverschillig,zonder haat,maar hij maakt me niets meer. En al de positieve woorden erna in de sessie deden goed en zijn blijven hangen. Ik voel me beter, ik voel eindelijk ook waardering voor mezelf en rust. Een goed gevoel .

Soms dacht ik helemaal niet in hypnose te zijn,soms diep weg,maar succesvol.Warme groeten ."

 

 

**A. V., Merksem :For  free,no risk !!  

"Robert, ben echt blij dat je mij hebt geholpen.Mijn panische angst voor water heb ik altijd gehad.Hoe warm ook buiten, tot aan mijn knieën in het water was het maximum. Ik geloofde helemaal niet in hypnose,maar Robert is een goede kennis en wou me gratis behandelen   .Ok waarom niet dan ?  for free,no risk !!  1 sessie en de volgende ochtend,verlof in Spanje,stond ik tot mijn borst in het water zonder angst.Waarom heb ik dan zo lang die stomme angst gehad!!De geest van mensen is iets raars toch.

Maar verdorie blij dat ik er vanaf ben......"

 

**F vdb, Duffel:  "IK doe werk dat ik niet wil,want ik heb gestudeerd wat mijn vader wilde.ik deed altijd wat anderen wilden,

ik voelde mij mislukt en moedeloos,eerder depri en mislukt.ik geloof in energetisch werk en healing, heb al heel wat cursussen gedaan en helingen gevolgd. Dus waarom niet eens hypnose proberen,dacht ik.Ik was toch beetje nerveus,,maar ik ben tevreden nu: sessie is 2 weken geleden ,ik wou even afwachten wat het effect was,  en ik voel me veel krachtiger en gelukkiger dan tevoren;ik voel dat ik wel nu voor mezelf ga kiezen,eindelijk.Een doorbraak voor mij.

 

**H B :  "Elk dieet ,zeker de crashers, mislukt,erna weeg ik meer na een tijd; Grote volle borden,snacks,zoet,chips en nooit genoeg,altijd goesting en gulzig. Ik begreep niet vanwaar die drang komt,maar ik kon er niet tegenop.

Na 3 sessies met Robert en 5 keren luisteren naar een audiotape is die drang weg;ben zelf beetje verbaasd,maar zonder moeite neem ik kleinere borden en laat ik die snacks en co weg, soms nog wel beetje goesting,maar ik kan het vrij makkelijk laten,ik eet normaal maar minder en vooral zonder zoete tussendoortjes. Ik voel me beter in mijn vel en langzaam aan gaat er gewicht af."

 

**Ann,Wilrijk,3/2/2017:Allergie voor katten

"Loopneus,rode oogjes, niesbuien:foert,eindelijk weg ermee. De kat van mijn zus is nog altijd niet mijn grote vriend,maar ik kan ze wel verdragen nu: 1 sessie hypnose die wel lang duurde maar voor de rest best ok , was voldoende.Ik geloofde wel dat hypnose kon helpen,ik had erover gelezen. Misschien maakte dat het resultaat zo spectaculair?"

 

Wil ook jij gezonder en gelukkiger zijn op korte tijd en op een aangename en efficiënte wijze,neem dan initiatief en maak een afspraak.